Uw project, volledig in onze handen!

Al sinds 1977 specialiseert Martens Constructies zich in één ding: uw industriële bouwproject afwerken in eigen beheer. Waarom? Omdat we alleen op die manier zeker zijn van onovertroffen kwaliteit. Bovendien weet u precies bij wie u terecht kunt met al uw vragen. Eenvoudig, toch?

 

Zowel de engineering, de prefabricage als de montage op de werf gebeuren door ons eigen team van professionele vakmannen.

 

1. Engineering    

Elk detail van de voorbereiding van uw industriële bouwproject wordt in eigen beheer uitgedacht en uitgetekend. Stabiliteitsstudies, het opmaken van plannen… Elk aspect van uw project ligt bij ons in veilige handen.

         
2. Prefabricage     Standaardprofielen voor uw project worden piekfijn afgewerkt in ons eigen atelier. De automatische boor- en zaaginstallaties produceren de onderdelen van uw project tot in de puntjes. De verschillende onderdelen worden dan samengesteld, gelast en geverfd tot prefab onderdelen.
         
3. Montage     Ons eigen team van ervaren en gemotiveerde vakmannen plaatst uw fundering, bouwt uw constructie en werkt de dak- en wandbekleding af. Elk detail van uw project houden wij stevig in de hand.